Fundal invitații botez

Realizarea invitațiilor online, cu programe de editare simple, gratis!

Folosește programul de editare online Canva. Ai la dispoziție mai  mult de 100 de șabloane, iar cu puțin exercițiu, poți crea propria invitație.

În prima parte a articolului poți să te informezi despre editarea invitațiilor, iar în partea a doua despre editarea invitațiilor de nuntă.

Inspiră-te, alege culori, fonturi și fundaluri.

Fundal invitații botez: Canva

Accesează www.canva.com, intră în contul Canva cu ajutorul unui cont Facebook, Google sau adresă de mail și parolă. În bara de căutare de sus introduce cuvântul invitație. În meniul de opțiuni vor apărea îndată denumirile diferitelor șabloane. Dă click pe unul dintre acestea, apoi alege din șabloanele apărute pe ecran.

Fundal invitații botez
Fundal invitații botez

Pe șabloanele pro (pentru care trebuie plătit) apare atât o grilă, cât și un text în acest sens în colțul din dreapta jos. Dar și între șabloanele gratuite varietatea este uriașă, și selectând între acestea poți găsi soluția perfectă.

Fundal invitații botez

După selectarea șablonului apare interfața de editare. Dând dublu click pe text, îl poți edita, transcrie și muta. Poți modifica fontul și mărimea literelor, etc.

Fundal invitații botez

Dintre șabloane poți alege alt șablon, poți adăuga diferite elemente și forme. În partea stângă  sub Meniul Pixabay poți selecta imagini și rame din colecția gratuită pixabay.com.  Introduci în limba engleză cuvântul dorit în  bara de căutare. Dacă nu cunoști expresia în limba engleză, poți folosi Google Translate pentru traducere.  Pixabay oferă imagini gratuite, acestea pot fi folosite atât pe plan personal, cât și profesional. Sub meniul Pixabay se află și submeniul Pexel, care reprezintă de asemenea o colecție de imagini gratuite.

Fundal invitații botez

Program de editare pentru invitații de nuntă

Scrie invitație de nuntă în  motorul de căutare, apoi Enter. Îndată poți alege dintre multe șabloane. Transcrie textul din șablon conform propriei formulări. Pentru invitațiile de nuntă este recomandat folosirea a maxim 2 sau 3 fonturi.  Numele sunt recomandate să fie scrise cu un font de tip Script, adică tip de scris de mână. Pentru restul textului se folosește un font lizibil, ușor descifrabil     în imprimare, de exemplu: majuscule.

Fundal invitații botez

Fundal invitații botez

Program de editat poze online

Program de claritate poze

Blurare poza online