Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment

În acest articol găsești pe scurt cum poți face un afiș gratis.

  1. Canva
  2. Crello
  3. Snappa

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment: Canva

Canva este cea mai bună opțiune: este gratuită, ușor de folosit, rapid, accesibil în limba românâ și poți alege dintr-o varietate mare de șabloane gratuite. Accesează-l folosind contul de Facebook sau Google, dar poți opta și pentru metoda tradițională: e-mail și parolă.  Scrie în bara de căutare afiș și găsești pe loc varietatea de șabloane în categoria respectivă. Cele gratuite pot fi descărcate și folosite fără restricții, pentru celelalte trebuie plătit când descarci șablonul respectiv sau poți cumpăra licență pro. Nici acesta nu costă mult, primești aproape gratuit materiale pregătite de graficieni profesioniști.

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment: Crello

Crello este aproape la fel ca și Canva; online, simplu și rapid. Este disponibil în limba engleză.  Diferența este că numărul șabloanelor gratuite este mai mic. Totuși, merită vizitat, dacă ai nevoie de inspirații noi. Imaginile și elementele de aici reprezintă un alt stil. Planurile de la Canva sunt poate puțin mai convenționale, plictisitoare. Acesta ar putea explica și de ce costă Crello mai mult.

După autentificare, scrie în bara de căutare afiș. Alege dintre șabloane sau începe unul nou. Când ești gata, cu ajutorul butonului de  descărcare din colțul drept (sus) îl poți salva pe calculator.

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment: Snappa

Snappa se află pe listă, deoarece este un program de editare versatil online și cu accesul gratuit poate fi folosit fără restricții până la un anumit volum de descărcare. Snappa e puțin diferit de cele menționate mai sus: sunt mai puține șabloane, este mai mult de lucrat folosind creativitatea proprie. Aceasta este și cel mai  mare avantaj al lui. În acest program funcția de eliminare al fundalului este gratuită, funcție care în cazul celor mai multor programe nu  este disponibilă. În videoul următor găsești o prezentare amănunțită al programului Snappa.

Realizati un afis prin care sa anuntati un eveniment

Invitații nunta

Invitatie majorat

Program de editat poze online

Program de claritate poze

Blurare poza online